top of page

Com es va iniciar

L’exposició Diners amb valor afegit és un projecte que forma part de la celebració dels 275 anys de l’Escola Pia Sta Anna Mataró.

Hem demanat als alumnes de l'escola des de 1r d'Eso fins a 2n de Batxillerat d'Arts la realització d'una obraque es concentri en un bitllet d’euro (5, 10, 20...). També hem fet extensiva aquesta proposta als exalumnes del batxillerat d'arts de l'escola. Els resultats han estat molt diversos, tal i com podreu comprovar.

Filosofia

Atès que es tracta d’una celebració no només per als alumnes que actualment estan a l’escola, sinó que la festa vol fer partícips també els exalumnes, ens hem proposat un tipus de projecte que tingués un fil temàtic conductor i que, a més, persegueixi una finalitat altruista, social i educativa, per tal com aquesta manca d’afany de lucre caracteritza la nostra escola des del seu naixement.
Aquesta finalitat és la recollida de fons per a la Marató de TV3, que enguany destinarà la recaptació a la lluita contra el càncer.

Activitats paral·leles

Durant l'exposició s'han dut a terme fins a tres activitats paral·leles que ens han permés convocar visitants a la mostra alhora que manteníem l'interès per l'eix vertebrador de la mostra: els diners.

Les activitats han estat:

  • Vetllada de poesia música i dansa
  • Visita guiada a la mostra
  • Conferència del Sr. Lluís Bassat

Contacte

Per contactar amb nosaltres ho podreu fer a través de la web del centre: www.mataro.escolapia.cat

o amb el comissari de l'exposició:

ismael.cabezudo@mataro.epiaedu.cat

Algunes imatges del projecte

bottom of page